Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Vacatures

Ervaren .Net Web developer

Wij zoeken een ervaren .Net Web developer om ons team te versterken. We hechten veel waarde aan ontwikkeling dus je gaat ook actief een rol spelen in het verder ontwikkelen van onze junior programmeurs door het organiseren van zogenaamde Flores schools. Dit zijn sessies waarbij het team nieuwe technieken bekijkt of bestaande verbetert.
 • Je gaat in verschillende nieuwe en bestaande projecten voor onze klanten aan de slag vanuit ons kantoor in Amsterdam en soms op locatie bij de klant.
 • Je hebt grondige kennis van ASP.Net webforms en MVC.
 • Je hebt grondige Kennis van SQL Server en het Entity Framework.
 • Kennis van .Net Core is een pré.
 • Kennis van Application Lifecycle Management is een pré.
 • Je kan naast software bouwen ook de architectuur ontwerpen en het beheer schetsen.
 • Je vind het leuk om actief betrokken te zijn bij de offertefase. Je helpt bij het inschatten en soms beschrijven van het beheer.
 • Je bent een enthousiaste teamplayer die anderen kan enthousiasmeren.
 • Man, Vrouw, Genderneutraal, ....? Europeaan, Afrikaan, Aziaat,.... ? Het maakt ons allemaal niet uit!
  Wel is het zo dat een deel van de projecten waar je in gaat werken in het Nederlands zijn, dus je moet wel goed Nederlands kunnen spreken en schrijven. Daarnaast wordt er bij ons veel Engels gesproken.

Sales medewerker

Wij zoeken een ambitieuze medewerker voor ons online marketing/sales team, of eigenlijk... Je bent dan dat team! In deze rol (eventueel parttime) ga je onze producten en diensten aan de man brengen bij nieuwe leads of in onze bestaande klantenkring. Jij zorgt dat wij bij de juiste persoon aan tafel komen, wij doen de rest. Dit vraagt dus lef en veel van jouw (sales) creativiteit.
 • Je locatie is Amsterdam, maar natuurlijk moet je ook het land in.
 • Kennis van Microsoft Dynamics is een pré.
 • Affiniteit met IT (software development) is een pré.
 • Ervaring met online marketing.
 • Je bent een enthousiaste teamplayer die anderen kan enthousiasmeren.
 • Man, Vrouw, Genderneutraal, ....? Europeaan, Afrikaan, Aziaat,.... ? Het maakt ons allemaal niet uit!
  Wel is het zo dat een groot deel van de klanten Nederlands zijn, dus je moet wel goed Nederlands kunnen spreken en schrijven. Daarnaast wordt er bij ons en een deel van onze klanten veel Engels gesproken.
Stuur je sollicitatie naar secretariaat@flores.nl.

Net niet?

Is bovenstaande net niet op je van toepassing, maar denk je wel een goede rol te kunnen vervullen bij ons? Neem dan gerust contact op om ons te overtuigen van jouw toegevoegde waarde.

Nieuws

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures
Wij hebben plek voor een sales medewerker en een ervaren .Net Web developer. Lees meer
TU/e kiest Flores.nl
TU/e kiest Flores.nl
We hebben al aardig wat universiteiten mogen helpen bij de implementatie van software voor alumnibeheer, fondsenwerving en studentenwerving. Trots mogen we nu ook de Technische Universiteit Eindhoven aan het rijtje toevoegen. We gaan hen helpen bij de pakketselectie.
Het is goud wat er blinkt!
Het is goud wat er blinkt!
Vanaf heden is Flores.nl Microsoft Certified Gold Partner op het gebied van Application Development.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Kijk hoe Flores.nl u daarbij kan helpen. Lees meer
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Bij ons bezoek voor de eerste workshop aan het familiebedrijf Wynmalen & Hausmann ging voor Peter en Martin hun jongensdroom in vervulling. Overal stonden rond het gebouw enorme graafmachines van het welbekende gele Liebherr! Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann.
Flores is trots dat wij hun mogen helpen met het moderniseren van het offertesysteem.
Tablets in de sportzaal
Tablets in de sportzaal
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en haar studenten werkt Flores.nl aan de ontwikkeling van een mobiele applicaties het invoeren van gezondheidstesten die de organisatie Bewegen Werkt verzorgt.
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Flores.nl is ongelofelijk trots dat we mogen helpen bij het realiseren van de mobiele applicatie voor Stichting Kinderspostzegels Nederland. De traditionale envelop zal vervangen gaan worden en straks zullen duizenden kinderen de mogelijkheid hebben om met een mobiele app geld op te halen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.