Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Web/Cloud development

De Cloud en daarmee web technology speelt een steeds grotere rol in de wereld van applicatie ontwikkeling. U hoeft niet meer te praten met ontwikkelaars en hosting partijen. Flores is namelijk Cloud Solution Provider en ontwikkelt op het Microsoft Azure Cloud platform. In dit platform kunnen verschillende typen applicaties, servers, gehost worden. Vaak gaat het hier om web applicaties. Deze kunnen zonder dat u zich hoeft te bekommeren om hardware en dergelijke voor u gehost worden. We bouwen onze web applicaties met Orchard CMS, ASP.Net en ASP.Net Core.

Naast het bouwen en hosten verzorgen we ook complete Application Lifecycle Management (ALM) inrichtingen. In ALM gaat een applicatie automatisch door een aantal testen en procedures voor dat het systeem naar productie mag. Het ALM proces monitort dit proces en voert het met chirugische precisie uit zodat menselijke fouten uw website niet onbereikbaar kunnen maken.

NOA

NOA
NOA ontwikkelt online instrumenten, zoals assessments, psychologische tests, toetsen en vragenlijsten. NOA streeft er hierbij naar dat de tests voor kandidaten met verschillende etnisch culturele achtergronden, geslacht of leeftijd zo fair mogelijk zijn. NOA ontwikkelt complete instrumenten voor een bepaalde oplossing of losse instrumenten die voor verschillende doeleinden zijn te gebruiken. Flores.nl heeft de nieuwste software voor online testen ontwikkelt.

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels
Kinderpostzegels is een icoon in de wereld van fondsenwerving. In september gaan al sinds jaar en dag duizende kinderen met een envelop en een stapel bestelformulieren langs de deuren om postzegels te verkopen voor het goede doel. Kinderpostzegels wil de actie moderniseren met een mobiele app. De app vereenvoudigt de afhandeling van het bestelproces en voegt game elementen toe die het voor nog leuker maakt om postzegels te verkopen. Flores.nl ontwikkelt de backend van de app: een database in de Microsoft cloud die veilig, betrouwbaar en snel de bestellingen ontvangt, verwerkt en doorstuurt naar het ERP systeem van Kinderpostzegels.

Nieuws

Restyling Schuberg Philis
Restyling Schuberg Philis

Leuk om een bijdrage te leveren aan het DNA van Schuberg Philis!

Schuberg Philis , al jaren een goede klant, heeft Flores.nl gevraagd om een groot aantal Microsoft Office maatwerk applicaties en sjablonen aan te passen aan de restyling, de nieuwe huisstijl van Schuberg Philis.
Flores.nl lanceert IATI Insights
Flores.nl lanceert IATI Insights

Flores.nl heeft IATI Insights ontwikkeld, een Microsoft Power BI tool, waarmee goede doelen IATI bestanden kunnen omzetten naar een mooi en inzichtelijk dashboard (zie demo). Het geeft inzicht in de financiƫle situatie van projecten op de gewenste indicatoren en daar hoeft niets extras voor gedaan te worden.

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures

Werken op een top locatie in een leuk en slim klein team met veel ruimte voor eigen inbreng?

Solliciteer dan bij Flores.nl!

Wij zoeken een Front End Web developer en een .Net Web developer.

Lees meer
Reporting Systeem voor Plan NL
Reporting Systeem voor Plan NL

Plan Nederland heeft samen met Flores.nl een IATI Reporting Systeem ontwikkeld, waardoor IATI data visueel inzichtelijk kunnen worden als management informatie.

Plan Nederland heeft dit 22 maart j.l. gepresenteerd op het IATI LEARNING EVENT te Den Haag. Het systeem is goed ontvangen.

Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel Hoedt en Niels de Boer zijn vandaag beiden geslaagd voor hun C# examen.

Ze mogen zich nu Microsoft Certified Professional noemen. Gefeliciteerd jongens! Top!

Enorme belangstelling Brightspace
Enorme belangstelling Brightspace

Al vele jaren biedt Flores.nl diverse IT diensten in de sector Higher Education op het gebied van o.a. andere studentenwerving en alumnirelaties. Sinds 2016 hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid met ondersteuning op het gebied van Learning Management Systemen, te weten Brightspace van het bedrijf D2L.

Flores.nl is de eerste organisatie in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in Brightspace. Inmiddels hebben meer universiteiten en hogescholen serieus interesse getoond en zijn wij het team aan het uitbreiden met gecertificeerde trainers en adviseurs die onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen bij Brightspace projecten.

TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains

RightBrains is het platform voor getalenteerde vrouwen met passie voor IT en wil inspireren, verbinden en ontwikkelen. De website speelt daarbij een cruciale verbindingsrol.

Flores.nl is vereerd, dat wij deze nieuwe website voor RightBrains mogen bouwen en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan het mooie platform.

Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
D2L is de softwareleverancier van Brightspace, een Learning Management Systeem (LMS). Onze nieuwe collega en consultant Alex Koppes mag zich sinds januari 2018 de eerste officiƫle trainer (multi-talig) in Nederland van het LMS Brightspace noemen. Lees meer