Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
 

Oplossingen

Naast projecten specifiek voor klanten werken we ook aan eigen producten. Hieronder vind u een overzicht van deze producten. Klik op de panels om meer informatie te lezen.

Office uitbreidingen
Voor diverse onderdelen van de Microsoft Office (365) suite heeft Flores.nl handige uitbreiding gemaakt. Denk aan logo wisselaars, automatische ondertekeningen etc. Lees meer
Deinceps
Deinceps is een mobiele applicatie voor iOS en Android waarmee u onafhankelijk van uw gebruikte (fondsenwervings) CRM systeem, informatie kunt vergaren over deelnemers, aanwezigen op evenementen, bijeenkomsten enzovoorts. Lees meer
Konektis
Konektis is een cloud based platform dat integraties en synchronisaties tussen twee of meer systemen geautomatiseerd verzorgd. Lees meer

Nieuws

Nieuwe vacature
Wij hebben plek voor een ervaren .Net Web developer. Lees meer
Het is goud wat er blinkt!
Vanaf heden is Flores.nl Microsoft Certified Gold Partner op het gebied van Application Development.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Kijk hoe Flores.nl u daarbij kan helpen. Lees meer
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Bij ons bezoek voor de eerste workshop aan het familiebedrijf Wynmalen & Hausmann ging voor Peter en Martin hun jongensdroom in vervulling. Overal stonden rond het gebouw enorme graafmachines van het welbekende gele Liebherr! Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann.
Flores is trots dat wij hun mogen helpen met het moderniseren van het offertesysteem.
Tablets in de sportzaal
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en haar studenten werkt Flores.nl aan de ontwikkeling van een mobiele applicaties het invoeren van gezondheidstesten die de organisatie Bewegen Werkt verzorgt.
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Flores.nl is ongelofelijk trots dat we mogen helpen bij het realiseren van de mobiele applicatie voor Stichting Kinderspostzegels Nederland. De traditionale envelop zal vervangen gaan worden en straks zullen duizenden kinderen de mogelijkheid hebben om met een mobiele app geld op te halen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.
Presentatie Blackbaud User Conference 2016
Op de Blackbaud User Conference 2016 in Washington DC werd software van Flores.nl gebruikt om te laten hoe je hun SKY API kan gebruiken om bijvoorbeeld een integratie met Office 365 te realiseren. Bekijk hier de presentatie.