Skip to main content

Breingame vol emoties voor kinderen!

Op 29 september 2021 gaat de 73ste editie van de Kinderpostzegelactie van start. Het thema voor de Kinderpostzegelactie van dit jaar is ‘Geef meer kracht’. Wij zijn ontzettend trots dat Flores in opdracht van Stichting Kinderpostzegels en in samenwerking met Haegens Media voor alle kinderen van groep 7 en 8 de breingame heeft ontwikkeld. Deze breingame bestaat uit verschillende minigames die betrekking hebben op emoties waar je als kind veel mee te maken krijgt.

Het doel van de breingame is om op een leuke en concrete manier mentale kracht te visualiseren en kinderen wat bij te brengen over omgaan met emoties en zo meer mentale kracht te geven. Vanaf 29 september zal er elke dag (behalve zondag) een nieuwe game beschikbaar zijn.

Bij het voltooien van elke game ontvangen de kinderen een letter. Het doel is uiteindelijk om de zeven verzamelde letters in de goede volgorde te zetten om een woord te vormen. Het antwoord kunnen de kinderen via het digitale formulier inleveren. Op 7 oktober om 10 uur zullen de drie winnaars bekend gemaakt worden. Zij winnen een schoolreis met hun hele klas naar CORPUS.

Naast dat de kinderen aan het einde van elke game een letter krijgen, krijgen ze ook een unieke video te zien die speciaal is gefilmd door Haegens media om kinderen meer te leren over de bijbehorende emotie. Hierdoor maken we het voor kinderen makkelijker en toegankelijker om nieuwe dingen te leren over hun eigen emoties. Waardoor ze naast het spelen van games ook nog zichzelf kunnen ontwikkelen.

De breingame en bijhorende emotiegames hebben wij gemaakt met HTML, CSS en javascript. En verder maken we ook gebruik van jQuery. Als hosting platform hebben we Azure static websites in blob storage gebruikt.

Wilt u meer informatie over de producten die wij leveren, neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 020-4630935 of stuur een mail naar info@flores.nl.

Back to top