Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Office 365

U heeft geïnvesteerd in het ontwerpen van een logo, kleurenpallet, een lettertype, etc. En op uw website, briefpapier en visitekaartjes zorgt uw huisstijl voor herkenning bij uw klanten. Maar waarschijnlijk komt het u bekend voor: brieven, presentaties of e-mail met afwijkende huisstijlelementen, teksten en inhoud. Dat kost vaak veel tijd en ergernis om aan te passen. Of erger nog: uw zorgvuldig ontwikkelde huisstijl heeft minder rendement, omdat de inconsequenties of fouten gewoon naar uw klanten worden doorgestuurd.

Flores.nl vindt dat uw gekoesterde huisstijl maximaal moet renderen door hem overal en altijd consequent toe te passen zonder gedoe. Want uw huisstijl versterkt uw merk en vergroot de herkenbaarheid bij uw klanten.

We zorgen dat al uw documenten en email automatisch in uw eigen huisstijl zijn opgemaakt. Of het nu een reply is op een email, of u nu een financieel overzicht maakt in Excel en dat in een rapportage in Word plakt, of een PowerPoint presentatie voor een congres of offertepresentatie.

Makkelijk vooraf gedefinieerde sjablonen selecteren, dialoogvensters waarin u standaard onderdelen van uw document kunt invoeren of kiezen, tekst snippits om veel gebruikte teksten niet steeds opnieuw te hoeven typen, logo toggle zodat u altijd het juiste logo plaatje gebruikt en een koppeling met uw adresboek of CRM.

CBRE

CBRE
Zeer geavanceerde PowerPoint presentaties kunnen nu conform de huisstijlregels opgesteld door de gebruikers zelf, zonder dat zij halstoeren hoeven uit te halen. Dit, dankzij de hulpmiddelen die zijn voorzien in de door ons gebouwde Add-In.

Vattenfall

Vattenfall
Energieleverancier Vattenfall helpen wij al jaren met advies hoe goed om te gaan en te ontwikkelen met Microsoft Excel. Elke week is onze consultant on site om de energy traders te helpen met hun analyses en programmateur in deze veel gebruikte applicatie.

Trivium

Trivium
Trivium Software levert software voor het advocatenkantoor. We hebben voor hen invoegtoepassingen mogen maken die hun dossiers en contacten ontsluiten in Office. Zo kan men met een druk op de knop een e-mail, een Word document of een Excel spreadsheet in een dossier plaatsen, of een dossierstuk toevoegen aan een e-mail.

Nieuws

Restyling Schuberg Philis
Restyling Schuberg Philis

Leuk om een bijdrage te leveren aan het DNA van Schuberg Philis!

Schuberg Philis , al jaren een goede klant, heeft Flores.nl gevraagd om een groot aantal Microsoft Office maatwerk applicaties en sjablonen aan te passen aan de restyling, de nieuwe huisstijl van Schuberg Philis.
Flores.nl lanceert IATI Insights
Flores.nl lanceert IATI Insights

Flores.nl heeft IATI Insights ontwikkeld, een Microsoft Power BI tool, waarmee goede doelen IATI bestanden kunnen omzetten naar een mooi en inzichtelijk dashboard (zie demo). Het geeft inzicht in de financiële situatie van projecten op de gewenste indicatoren en daar hoeft niets extras voor gedaan te worden.

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures

Werken op een top locatie in een leuk en slim klein team met veel ruimte voor eigen inbreng?

Solliciteer dan bij Flores.nl!

Wij zoeken een Front End Web developer en een .Net Web developer.

Lees meer
Reporting Systeem voor Plan NL
Reporting Systeem voor Plan NL

Plan Nederland heeft samen met Flores.nl een IATI Reporting Systeem ontwikkeld, waardoor IATI data visueel inzichtelijk kunnen worden als management informatie.

Plan Nederland heeft dit 22 maart j.l. gepresenteerd op het IATI LEARNING EVENT te Den Haag. Het systeem is goed ontvangen.

Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel en Niels Microsoft Certified Professional
Mitchel Hoedt en Niels de Boer zijn vandaag beiden geslaagd voor hun C# examen.

Ze mogen zich nu Microsoft Certified Professional noemen. Gefeliciteerd jongens! Top!

Enorme belangstelling Brightspace
Enorme belangstelling Brightspace

Al vele jaren biedt Flores.nl diverse IT diensten in de sector Higher Education op het gebied van o.a. andere studentenwerving en alumnirelaties. Sinds 2016 hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid met ondersteuning op het gebied van Learning Management Systemen, te weten Brightspace van het bedrijf D2L.

Flores.nl is de eerste organisatie in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in Brightspace. Inmiddels hebben meer universiteiten en hogescholen serieus interesse getoond en zijn wij het team aan het uitbreiden met gecertificeerde trainers en adviseurs die onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen bij Brightspace projecten.

TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains

RightBrains is het platform voor getalenteerde vrouwen met passie voor IT en wil inspireren, verbinden en ontwikkelen. De website speelt daarbij een cruciale verbindingsrol.

Flores.nl is vereerd, dat wij deze nieuwe website voor RightBrains mogen bouwen en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan het mooie platform.

Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
D2L is de softwareleverancier van Brightspace, een Learning Management Systeem (LMS). Onze nieuwe collega en consultant Alex Koppes mag zich sinds januari 2018 de eerste officiële trainer (multi-talig) in Nederland van het LMS Brightspace noemen. Lees meer