Gebruikte technologieën tijdens dit project: Azure

REaDConnect - RE.Nxt Integratie

REaD Group is een bekroond data- en inzichtbedrijf dat de afgelopen 30 jaar informatie en data-inzichten heeft verstrekt over individuele constituenten.

Om betrouwbare en bruikbare inzichten te krijgen, moet informatie up-to-date zijn en daar kan Flores.nl bij helpen.

Sommige consituenten kunnen overlijden of verhuizen naar een nieuw huis. Als ze zijn verhuisd, hoe weet u dan hun nieuwe adres? Hoe kun je alle veranderingen bijbenen zodat data betrouwbaar blijft?

We hebben een oplossing gemaakt die kan worden geïnstalleerd vanaf de Blackbaud Marketplace in Raiser's Edge.Nxt (RE.NXT). Met deze oplossing krijgt de gebruiker de mogelijkheid om zijn RE-database gezond te houden door de wijzigingen van REaD te synchroniseren.

De gebruiker kan een add-in installeren in zijn Nxt-omgeving. Deze add-in zal een nieuwe tegel toevoegen op de Raiser's Edge Nxt-startpagina. Een keer per maand wordt de status van alle Britse burgers in de database bijgewerkt door de gegevens te synchroniseren. En het resultaat wordt in de tegel van de gebruiker weergegeven.

De oplossing werd voor het eerst gebruikt door de liefdadigheidsinstelling van ABF Soldiers, een van de grootste financiers in de sector die subsidies toekent aan individuen en families en toonaangevende organisaties financiert die soldaten, voormalige soldaten en hun families ondersteunen.

Het mooie van deze oplossing is echter dat deze zeer veelzijdig is en dat het is ontwikkeld om alle klanten van dienst te zijn.