Gebruikte technologieën tijdens dit project:

Nature Today: HVA studentenproject

Afgelopen maand hebben de studenten van de HVA (Hogeschool van Amsterdam) hun project samen met Nature Today afgerond. De focus van het project was om samen met Nature Today een nieuwe versie van hun app te ontwikkelen, waarbij de studenten hebben onderzocht op welke verschillende manieren de gebruiksvriendelijkheid verbeterd kan worden van de huidige app.   

 Als we terugkijken naar het afgelopen project zien we weer wat voor voordelen er aan de studentprojecten verbonden zijn. Niet alleen krijgen wij de kans om nieuw talent te vinden en nieuwe connecties te leggen met goede doelen en bedrijven. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om te netwerken en om ervaring op te doen in de ICT  zonder er alleen voor te staan omdat ze zowel door ons als door de HVA worden ondersteund in dit nieuwe proces. En onze klanten krijgen de mogelijkheid om op een andere manier naar hun product te kijken doormiddel van de nieuwe visies en ideeën van de studenten.  

Bent u benieuwd geworden naar de Nature Today app? Zoek dan “Nature Today” in de app store of google play store. Of klik op een van de onderstaande links.  

App store: https://apps.apple.com/nl/app/nature-today/id1506776208#?platform=iphone  

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=levellevel.naturetodaygo.app  

 

Wilt u met ons samenwerken aan een studenten project? Neem dan contact met ons op via secretariaat@flores.nl of stuur ons een bericht op social media. Wij horen graag van u hoe we u kunnen helpen met uw product!