Gebruikte technologieën tijdens dit project: javascript html css azure

Breingames voor kinderen!

Op 29 September 2021 gaat de 73e editie van de Kinderpostzegelactie van start. Het thema voor de Kinderpostzegelactie van dit jaar is 'Geef Meer Kracht'. Wij zijn ontzettend trots dat Flores.nl in opdracht van Stichting Kinderpostzegels en in samenwerking met Haegens Media voor alle kinderen van groep 7 en 8 de breingame heeft ontwikkeld. Deze breingame bestaat uit verschillende minigames die betrekking hebben op emoties waar je als kind veel te maken mee krijgt.

 

Het doel van de breingame is om op een leuke en concrete manier mentale kracht te visualiseren en kinderen wat bij te brengen over omgaan met emoties en zo meer mentale kracht te geven. Vanaf 29 September zal er elke dag (behalve zondag) een nieuwe game beschikbaar zijn.

 

 

Bij het voltooien van elke game ontvangen de kinderen een letter. Het doel is uiteindelijk om de zeven verzamelde letters in de goede volgorde te zetten om een woord te vormen. Het antwoord kunnen de kinderen via het digitale formulier inleveren. Op 7 Oktober om 10 uur zullen drie winnaars bekend gemaakt worden. Zij winnen een schoolreis met hun hele klas naar CORPUS.