Gebruikte technologieën tijdens dit project: html css javascript C# Azure Umbraco

Flores.nl Website

Onze oude website is een aantal jaren geleden gebouwd en was niet meer up to date, daarom hebben we besloten om een nieuwe te bouwen. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van Umbraco om meer te weten te komen over deze technologie and de mogelijkheden ervan. Umbraco is de grootste open-source Asp.Net Core CMS (Content Management Systeem), meer dan 700.000 websites wereldwijd gebruiken deze flexibele en editor-vriendelijke CMS.

 

Door het bouwen van deze website wilden we kijken of Umbraco in de toekomst een geschikte technologie is om the gebruiken tijdens projecten met klanten. Met name klanten die graag hun website in een mum van tijd willen kunnen aanpassen en daaarvoor niet de developers hoeven te bellen.

 

Op onze website staat een korte beschrijving over wat en wie we zijn als bedrijf. U kunt ook lezen over de projecten die we door de jaren heen hebben gedaan. Daarnaast kunt U ook zien wat er momenteel gaande is in het bedrijf op onze 'posts' pagina, of bekijk onze openstaande vacatures. Als U geïnteresseerd bent om voor of met ons samen te werken kunt U ook informatie vinden over hoe wij te werk gaan en hoe U contact op kunt nemen.