Flores.nl

Vanuit ons kantoor in Amsterdam bouwen en ontwerpen wij op maat gemaakte cloud applicaties en integraties. Maar voordat we beginnen met het bouwen, willen wij graag een beter beeld krijgen van uw bedrijf en uw software requirements. Als team met verschillende achtergronden is onze kracht om deel te nemen aan het grotere plaatje en er zeker van te zijn dat de software geen 'eiland' wordt. Het zou niet de eerste keer zijn als we erachter komen dat onze software het verbindende deel is tussen bestaande applicaties.  

Wij zien onszelf als een gezonde balans tussen ambitieuze jonge mensen en ervaringsdeskundigen (Wist je dat Flores.nl als bestaat sinds 1998?). Eerlijk en transparant zijn is een van onze belangrijkste waarde. Wij zullen altijd helpen waar we kunnen, maar als het blijkt dat u niet de geschikte partner voor ons bent, even goede vrienden.

Het is behoorlijk lastig om Flores.nl te definiëren aan de hand van specifieke producten die we bouwen aangezien we het probleem dat opgelost wordt belangrijker vinden dan het product zelf. De producten die we ontwikkelen zijn meestal gebouwd in het Microsoft Azure platform, echter in meer dan 20 jaar hebben we onszelf niet gelimiteerd aan de bestaande technologiën en willen wij blijven leren zodat we elk probleem zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen. Voorbeelden van oplossingen die we gebouwd hebben in het verleden zijn dashboards, vragenlijsten, rapportagetools, architectuur, databases, mobile applicaties en integraties.

Zoals onze klanten zijn wij ook ambitieuze mensen met verschillende achtergronden. Klanten waarmee wij samen werken komen meestal uit de velden: Educatie, Onderzoek, (mentale) Gezondheid, Natuur, Cultuur en Goede doelen. Omdat we partners zijn met Blackbaud en Microsoft helpen wij universiteiten, goede doelen en musea met CRM(Customer Relation Management) oplossingen voor fondswervings activiteiten. Ga naar onze project pagina om meer over onze projecten te weten te komen.