Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie

Home

Wij ontwikkelen software applicaties voor (bestaande) software en bieden oplossingen voor software integratie problemen.

Wij adviseren, ontwerpen, implementeren en optimaliseren met de nieuwste technologieën en leveren maatwerk oplossingen Web, Cloud, Desktop en Mobile toegankelijk gemaakt voor uw Business!

Dit alles op een persoonlijk, betrokken en bevlogen wijze!

Wij streven naar een effectiever inzet van software. Met veel kennis en meer dan 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in maatwerk oplossingen in Microsoft Office en .NET oplossingen - Business Applications and Customization & Integration Solutions - het goed samen laten werken van verschillende software systemen.

Wij hebben veel kennis op het gebied van CRM software, Fundraising software en Application Lifecycle Management (ALM) en veel ervaring met Universiteiten / Hogescholen, in de Non Profit sector en Not for Profit sector.

Tevens zijn wij:

Nieuws

Mobiele determinatie app
Mobiele determinatie app
In samenwerking met studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben we voor de website www.blauwtipje.nl een mooie app gemaakt voor het determineren van de zeenaaktslakken in Nederland. De app is zowel voor Android als voor IOS gemaakt. Lees meer
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.
Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures
Wij hebben plek voor een sales medewerker en een ervaren .Net Web developer. Lees meer
TU/e kiest Flores.nl
TU/e kiest Flores.nl
We hebben al aardig wat universiteiten mogen helpen bij de implementatie van software voor alumnibeheer, fondsenwerving en studentenwerving. Trots mogen we nu ook de Technische Universiteit Eindhoven aan het rijtje toevoegen. We gaan hen helpen bij de pakketselectie.
Het is goud wat er blinkt!
Het is goud wat er blinkt!
Vanaf heden is Flores.nl Microsoft Certified Gold Partner op het gebied van Application Development.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Kijk hoe Flores.nl u daarbij kan helpen. Lees meer
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Bij ons bezoek voor de eerste workshop aan het familiebedrijf Wynmalen & Hausmann ging voor Peter en Martin hun jongensdroom in vervulling. Overal stonden rond het gebouw enorme graafmachines van het welbekende gele Liebherr! Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann.
Flores is trots dat wij hun mogen helpen met het moderniseren van het offertesysteem.
Tablets in de sportzaal
Tablets in de sportzaal
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en haar studenten werkt Flores.nl aan de ontwikkeling van een mobiele applicaties het invoeren van gezondheidstesten die de organisatie Bewegen Werkt verzorgt.