Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Legal

Privacy

Wij verzamelen geen privé-informatie over uw bezoek aan onze website, tenzij u nadrukkelijk zelf deze informatie met ons deelt.

Privacy binnen de applicaties die we ontwikkelen

Wij ontwikkelen applicaties voor u. Omdat we ons echter goed realiseren dat uw applicatie onder de Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG of GDPR) valt, gaan wij bij de bouw van systemen met data (databases) er altijd van uit dat het vertrouwelijke is. Gaat het om (bijzondere) persoonsgegevens dan tekenen we met u een verwerkersovereenkomst waarin precies staat wie welke verantwoordelijkheden heeft en hoe we de beveiling hoog houden. We willen immers beiden handelen volgens de wet.

Disclaimer

Wij trachten de informatie op deze website zo accuraat mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat informatie incorrect of incompleet is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Merknamen

Microsoft is een geregistreerd merk van de Microsoft Corporation. The Raiser’s Edge, BB-CRM en E-tapestry zijn merknamen van Blackbaud.

Overig

Flores.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 33300287. Ons BTW-nummer is 8102.00.764.B.01.

Ons IBAN nummer is NL77INGB0007907044, ons BIC nummer is INGBNL2A

Nieuws

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures
Wij hebben plek voor een sales medewerker en een ervaren .Net Web developer. Lees meer
TU/e kiest Flores.nl
TU/e kiest Flores.nl
We hebben al aardig wat universiteiten mogen helpen bij de implementatie van software voor alumnibeheer, fondsenwerving en studentenwerving. Trots mogen we nu ook de Technische Universiteit Eindhoven aan het rijtje toevoegen. We gaan hen helpen bij de pakketselectie.
Het is goud wat er blinkt!
Het is goud wat er blinkt!
Vanaf heden is Flores.nl Microsoft Certified Gold Partner op het gebied van Application Development.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Kijk hoe Flores.nl u daarbij kan helpen. Lees meer
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Bij ons bezoek voor de eerste workshop aan het familiebedrijf Wynmalen & Hausmann ging voor Peter en Martin hun jongensdroom in vervulling. Overal stonden rond het gebouw enorme graafmachines van het welbekende gele Liebherr! Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann.
Flores is trots dat wij hun mogen helpen met het moderniseren van het offertesysteem.
Tablets in de sportzaal
Tablets in de sportzaal
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en haar studenten werkt Flores.nl aan de ontwikkeling van een mobiele applicaties het invoeren van gezondheidstesten die de organisatie Bewegen Werkt verzorgt.
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Flores.nl is ongelofelijk trots dat we mogen helpen bij het realiseren van de mobiele applicatie voor Stichting Kinderspostzegels Nederland. De traditionale envelop zal vervangen gaan worden en straks zullen duizenden kinderen de mogelijkheid hebben om met een mobiele app geld op te halen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.