Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie

Ons team

Victor Heijke
Victor Heijke Als jonge hond met het programmeren reeds vroeg in de vingers richtte ik Flores.nl op. Nu zoveel jaren later ben ik meer met klantenrelaties en sales bezig. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en stroop ik af en toe de mouwen op om onze programmeurs te helpen met coderen. Daarnaast zorgt mijn persoonlijke passie voor- en interesse in de not-for-profit sector dat ik regelmatig optreedt als consultant en/of projectmanager bij universiteiten en universiteitsfondsen.
Peter Bekink
Peter Bekink In de rol van financieel en operationeel directeur ben ik in hoge mate verbonden met de groei van Flores.nl. Wij zijn erop gericht op onze klanten meer efficient en succesvol te laten opereren in hun markt.
Martin Drenth
Martin Drenth Sinds ik op een goede dag in 2004 bij onze gezamenlijke klant de kamer van Victor in stapte met de vraag “zullen we samen een bedrijf beginnen?” en Victor deze vraag binnen 1/10de van een seconde beantwoordde met “Ja” heeft Flores mij niet meer losgelaten. Ik geniet met volle teugen van de dagelijkse portie nieuwe inspiratie die ik krijg van mijn collega’s en onze klanten.
Nuray Boerman
Nuray Boerman Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij Flores als office manager. Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zeer uitgebreid takenpakket. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie bij Flores. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Flores. Met mijn collega’s kan ik het goed vinden. Er wordt enorm hard gewerkt maar er is tussendoor wel tijd voor een grapje.
Jamie Hannah
Jamie Hannah In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Glasgow met een BSc (Hons) in Computer Science en sindsdien werk ik als software ontwikkelaar. Ik heb vooral gewerkt op het gebied van document management, MS Office en Sharepoint oplossingen. Ik geniet van het vinden van een elegante en praktische oplossingen voor praktische problemen en het creëren van innovatieve software.
Mitchel Hoedt
Mitchel Hoedt In 2017 ben ik afgestudeerd van mijn studie Informatica aan de Hogeschool Inholland. Tijdens deze studie heb ik ervaring opgedaan als software ontwikkelaar waarbij ik gebruik maakte van technologieën als C#, Java, SQL, JS en meer. Tijdens mijn eerste jaren als ontwikkelaar heb ik me vooral bezig gehouden met het ontwikkelen van web applicaties, maar tegenwoordig ben ik actief met het ontwikkelen van native Android applicaties in Java, maar ook applicaties ontwikkeld met Xamarin. In 2015 heb ik mijn oriënterende stage bij Flores.nl gelopen, waar ik aan allerlei projecten meewerkte. Na vijf maanden liep mijn stageperiode af, maar het kleine team en de prettige werkomgeving maakte dat ik hier door wilde werken.
Kristiaan Hillen
Kristiaan Hillen Sinds 2015 werk ik als consultant bij Flores.nl. De rode draad in mijn loopbaan als adviseur en projectmanager is IT. Ik ben een atypische IT-er met een achtergrond in organisatie psychologie. Gebruikersacceptatie en systeemsucces zijn het product van goed functionerende systemen, die processen en mensen ondersteunen. Om dat te bereiken moet je oog hebben voor alle vraagstukken en mogelijkheden in een organisatie. Dat vraagt resultaatgerichtheid, sensitief zijn voor politieke en bestuurlijke belangen, creativiteit en overtuigingskracht. Klanten krijgen met mij een consultant/projectmanager met beide benen op de grond, handen uit de mouwen en blik op de horizon.
Niels de Boer
Niels de Boer In 2017 ben ik bij Flores.nl gaan werken. Ik heb Informatica aan de Hogeschool Inholland gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik als stagiair bij Flores onderzoek gedaan naar .NET Core als nieuw ontwikkelplatform van Microsoft met als focus de volwassenheid van het nieuwe platform en de nieuwe mogelijkheden. Ik ben ook onderdeel van het team dat Deinceps heeft ontwikkeld.
Alex Koppes
Alex Koppes Voor mijn studie heb ik een mobile development project bij Flores.nl mogen uitvoeren. Na dit project had ik besloten te blijven plakken voor een research stage. Voor mijn stage dien ik Application Lifecycle Management te onderzoeken binnen Visual Studio Team Services. Als System and Network Engineer heb ik affiniteit met netwerken, maar vind ik het alsnog zeer interessant om samen met klanten te werken.
Sandy Eisinger
Sandy Eisinger Per 1 november 2017 begonnen als Marketing & Sales Consultant bij Flores.nl te Amsterdam. Flores.nl ontwikkelt maatwerk software, ICT oplossingen in onder andere Microsoft Office en .NET omgevingen. Inmiddels heb ik Flores.nl leren kennen als een persoonlijke, betrokken en bevlogen team! Een kleine organisatie, die in de afgelopen 20 jaar zeer grootse en mooie applicaties heeft ontwikkeld! Volop in ontwikkeling en met de kennis van de nieuwste technologieën, gaan we met z'n alles ook in 2018 wederom een aantal mooie projecten opleveren!
Alessandro Giacoppo
Alessandro Giacoppo