Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Blogs

Hier vind u een lijst met blogs die mensen van Flores geschreven hebben, of die we gewoon interessant vinden.

De Style Helper

De Style Helper
In deze blog vertelt Martin over een nieuwe tool, waarmee je Word-documenten kunt overgieten in je huisstijl Lees meer

donpl biedt gratis CRM voor goede doelen en verenigingen

donpl biedt gratis CRM voor goede doelen en verenigingen
Flores.nl heeft voor donpl een platform dat een gratis donateurssysteem voor goede doelen en verenigingen biedt. In dit artikel op Linkedin legt Victor Heijke uit waarom dit zo'n noodzakelijk iets is. Lees meer

Tekstverwerking nieuwe stijl

Tekstverwerking nieuwe stijl
In dit artikel geeft Martin Drenth zijn visie op hoe vandaag de dag tekstverwerking met Microsoft Word gaat of zou moeten gaan. Lees meer

U heeft helemaal geen huisstijl nodig!

U heeft helemaal geen huisstijl nodig!
Een artikel over de veranderende cultuur rond huisstijlen van Victor Heijke op Linkedin Lees meer

Nieuws

Sorry, wij zijn tijdelijk OFFLINE
Sorry, wij zijn tijdelijk OFFLINE

Wegens onderhoud van het netwerk, kan tv, internet of telefoon van Ziggo AF EN TOE uitvallen, aldus Ziggo.

Helaas is Flores.nl de HELE OCHTEND al OFFLINE!

Bij dringende zaken, kunt u contact opnemen met Sandy Eisinger (06-409944357).
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains

RightBrains is het platform voor getalenteerde vrouwen met passie voor IT en wil inspireren, verbinden en ontwikkelen. De website speelt daarbij een cruciale verbindingsrol.

Flores.nl is vereerd, dat wij deze nieuwe website voor RightBrains mogen bouwen en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan het mooie platform.

Project Management Systeem voor Plan NL
Project Management Systeem voor Plan NL

Plan Nederland heeft samen met Flores.nl een IATI Project Management Systeem ontwikkeld, waardoor IATI data gebruikt kunnen worden als management informatie.

Thea Schepers van Plan Nederland heeft dit 22 maart j.l. gepresenteerd op het IATI LEARNING EVENT te Den Haag. Het systeem is goed ontvangen.

Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
D2L is de softwareleverancier van Brightspace, een Learning Management Systeem (LMS). Onze nieuwe collega en consultant Alex Koppes mag zich sinds januari 2018 de eerste officiƫle trainer (multi-talig) in Nederland van het LMS Brightspace noemen. Lees meer
de Enk Groen en Golf
de Enk Groen en Golf
Voor "de Enk Groen en Golf", het meest innovatieve groenbedrijf van Nederland, mogen we een platform gaan ontwikkelen dat hen in staat stelt om in het veld verzamelde data inzichtelijk te maken en te representeren. Hiervoor gaan we Orchard CMS inzetten wat uitgebreid zal worden met specifieke voor de Enk ontwikkelde modules.
Kinderpostzegel actie 2018
Kinderpostzegel actie 2018
Ook in 2018 gaat de Kinderpostzegel actie weer van start en wederom is Flores van de partij. Vorig jaar is de KPZ actie een stuk digitaler geworden met de komst van een mobiele app. Dit jaar wordt deze app zelfs behoorlijk uitgebreid. Er komt dit jaar zelfs een portal waar (papieren) bestellingen ingevoerd kunnen worden. Flores.nl zal er ook dit jaar weer voor gaan zorgen dat deze omgeving en alle mobieltjes de data zonder problemen kunnen uitwisselen zodat alle bestellingen veilig en correct geleverd kunnen gaan worden en de Kinderpostzegel actie een geslaagde campagne kan worden.
HvA studenten bouwen app voor VluchtenlingenWerk
HvA studenten bouwen app voor VluchtenlingenWerk
Flores.nl gaat in samenwerking met vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam voor VluchtelingenWerk West- en Midden-Nederland een mobile app bouwen.Dit is al weer de vijfde keer dat Flores.nl studenten van de HvA begeleidt.

Het studententeam bestaat uit Fariz Fakkel (Software Engineering), Boudewijn Bos (Technische Informatica), Jordey Sierhuis (Game Development) en Niema Babapour (Business IT & Management).

Mobiele determinatie app
Mobiele determinatie app
In samenwerking met studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben we voor de website www.blauwtipje.nl een mooie app gemaakt voor het determineren van de zeenaaktslakken in Nederland. De app is zowel voor Android als voor IOS gemaakt. Lees meer
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.