Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Privacy statement

Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR in het Engels). Mede daarom, maar vooral ook omdat wij het belangrijk vinden u goed te informeren beschrijven wij graag wat wij doen om deze wet te handhaven.

Nieuws

Enorme belangstelling Brightspace
Enorme belangstelling Brightspace

Al vele jaren biedt Flores.nl diverse IT diensten in de sector Higher Education op het gebied van o.a. andere studentenwerving en alumnirelaties. Sinds 2016 hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid met ondersteuning op het gebied van Learning Management Systemen, te weten Brightspace van het bedrijf D2L.

Flores.nl is de eerste organisatie in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in Brightspace. Inmiddels hebben meer universiteiten en hogescholen serieus interesse getoond en zijn wij het team aan het uitbreiden met gecertificeerde trainers en adviseurs die onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen bij Brightspace projecten.

TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains
Flores.nl bouwt nieuwe website RightBrains

RightBrains is het platform voor getalenteerde vrouwen met passie voor IT en wil inspireren, verbinden en ontwikkelen. De website speelt daarbij een cruciale verbindingsrol.

Flores.nl is vereerd, dat wij deze nieuwe website voor RightBrains mogen bouwen en daarmee ook een bijdrage kunnen leveren aan het mooie platform.

Project Management Systeem voor Plan NL
Project Management Systeem voor Plan NL

Plan Nederland heeft samen met Flores.nl een IATI Project Management Systeem ontwikkeld, waardoor IATI data gebruikt kunnen worden als management informatie.

Thea Schepers van Plan Nederland heeft dit 22 maart j.l. gepresenteerd op het IATI LEARNING EVENT te Den Haag. Het systeem is goed ontvangen.

Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
Eerste trainer LMS Brightspace in NL: Alex Koppes
D2L is de softwareleverancier van Brightspace, een Learning Management Systeem (LMS). Onze nieuwe collega en consultant Alex Koppes mag zich sinds januari 2018 de eerste officiƫle trainer (multi-talig) in Nederland van het LMS Brightspace noemen. Lees meer
de Enk Groen en Golf
de Enk Groen en Golf
Voor "de Enk Groen en Golf", het meest innovatieve groenbedrijf van Nederland, mogen we een platform gaan ontwikkelen dat hen in staat stelt om in het veld verzamelde data inzichtelijk te maken en te representeren. Hiervoor gaan we Orchard CMS inzetten wat uitgebreid zal worden met specifieke voor de Enk ontwikkelde modules.
Kinderpostzegel actie 2018
Kinderpostzegel actie 2018
Ook in 2018 gaat de Kinderpostzegel actie weer van start en wederom is Flores van de partij. Vorig jaar is de KPZ actie een stuk digitaler geworden met de komst van een mobiele app. Dit jaar wordt deze app zelfs behoorlijk uitgebreid. Er komt dit jaar zelfs een portal waar (papieren) bestellingen ingevoerd kunnen worden. Flores.nl zal er ook dit jaar weer voor gaan zorgen dat deze omgeving en alle mobieltjes de data zonder problemen kunnen uitwisselen zodat alle bestellingen veilig en correct geleverd kunnen gaan worden en de Kinderpostzegel actie een geslaagde campagne kan worden.
HvA studenten bouwen app voor VluchtenlingenWerk
HvA studenten bouwen app voor VluchtenlingenWerk
Flores.nl gaat in samenwerking met vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam voor VluchtelingenWerk West- en Midden-Nederland een mobile app bouwen.Dit is al weer de vijfde keer dat Flores.nl studenten van de HvA begeleidt.

Het studententeam bestaat uit Fariz Fakkel (Software Engineering), Boudewijn Bos (Technische Informatica), Jordey Sierhuis (Game Development) en Niema Babapour (Business IT & Management).

Mobiele determinatie app
Mobiele determinatie app
In samenwerking met studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben we voor de website www.blauwtipje.nl een mooie app gemaakt voor het determineren van de zeenaaktslakken in Nederland. De app is zowel voor Android als voor IOS gemaakt. Lees meer