Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl
English version Nederlandse versie
 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR in het Engels). De hele EU gaat dan dezelfde privacywetgeving hanteren. Als uw organisatie persoonsgegevens verwerkt (en wie doet dat niet?) dan is deze wet op u van toepassing. Zo krijgt u onder andere meer verantwoordelijkheid om deze persoonsgegevens veilig en goed te bewaren. Bewaart u gegevens die verder gaan dan 'normale' persoonsgegevens, zoals financiële of medische gegevens, dan moet u kunnen aantonen dat u er alles aan hebt gedaan om deze gegevens te beschermen. De wet zegt niet hoe u dat moet doen, maar wel dat u het moet doen, en wat het u kost als u het niet doet.

Wij kunnen u helpen met uw gegevens beter te beschermen. Zo kunnen we bijvoorbeeld database applicaties versleutelen en/of Two-Factor Authenticatie inbouwen in uw applicaties.

Binnen uw samenwerking met ons gaat mogelijk ook het één en ander veranderen. We zullen naast een contract mogelijk een bewerkersovereenkomst vastleggen waarin staat wie verantwoordelijk is voor de gegevens in uw, door ons gebouwde, applicaties. Ook maken we er afspraken in over toegang tot de gegevens in uw systeem en bijvoorbeeld wanneer we wel of niet een backup kunnen gebruiken voor testdoeleinden.

Mocht u meer willen weten over de AVG en wat Flores daarin voor u kan betekenen neem dan contact op via info@flores.nl of bel naar ons kantoor op 020-4630935.

Nieuws

Nieuwe vacatures
Nieuwe vacatures
Wij hebben plek voor een sales medewerker en een ervaren .Net Web developer. Lees meer
TU/e kiest Flores.nl
TU/e kiest Flores.nl
We hebben al aardig wat universiteiten mogen helpen bij de implementatie van software voor alumnibeheer, fondsenwerving en studentenwerving. Trots mogen we nu ook de Technische Universiteit Eindhoven aan het rijtje toevoegen. We gaan hen helpen bij de pakketselectie.
Het is goud wat er blinkt!
Het is goud wat er blinkt!
Vanaf heden is Flores.nl Microsoft Certified Gold Partner op het gebied van Application Development.
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 geldt de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Kijk hoe Flores.nl u daarbij kan helpen. Lees meer
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
TU Delft gaat voor Brightspace LMS, Flores.nl ondersteunt
Technische Universiteit Delft is de eerste universiteit van Nederland die Brightspace gebruikt. Ruim 22.000 studenten en 5000 docenten gaan gebruik maken van het Learning Management Systeem (LMS) van D2L. Flores.nl is door D2L voorgedragen om de implementatie van het LMS te ondersteunen. Kristiaan Hillen van Flores zal het projectteam en functioneel beheer versterken met kennis en ervaring van het Brightspace platform.
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Nieuwe klant: Wynmalen & Hausmann
Bij ons bezoek voor de eerste workshop aan het familiebedrijf Wynmalen & Hausmann ging voor Peter en Martin hun jongensdroom in vervulling. Overal stonden rond het gebouw enorme graafmachines van het welbekende gele Liebherr! Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann.
Flores is trots dat wij hun mogen helpen met het moderniseren van het offertesysteem.
Tablets in de sportzaal
Tablets in de sportzaal
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en haar studenten werkt Flores.nl aan de ontwikkeling van een mobiele applicaties het invoeren van gezondheidstesten die de organisatie Bewegen Werkt verzorgt.
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Kinderpostzegels kiest Flores.nl
Flores.nl is ongelofelijk trots dat we mogen helpen bij het realiseren van de mobiele applicatie voor Stichting Kinderspostzegels Nederland. De traditionale envelop zal vervangen gaan worden en straks zullen duizenden kinderen de mogelijkheid hebben om met een mobiele app geld op te halen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Microsoft Cloud Platform gecertificeerd.
Flores.nl is nu Microsoft Cloud Platform gecertificeerd. De Cloud Platform competentie is door Microsoft opgezet om als gevolg van de de groeiende vraag naar platforms en software as a service (SaaS) solutions op Microsoft Azure. We waren al Microsoft Certified voor Data Platform, Data Analytics en Application Development.