Bel ons op 020 463 09 35 of e-mail info@flores.nl

Ons team

Victor Heijke
Als jonge hond met het programmeren reeds vroeg in de vingers richtte ik Flores.nl op. Nu zoveel jaren later ben ik meer met klantenrelaties en sales bezig. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en stroop ik af en toe de mouwen op om onze programmeurs te helpen met coderen. Daarnaast zorgt mijn persoonlijke passie voor- en interesse in de not-for-profit sector dat ik regelmatig optreedt als consultant en/of projectmanager bij universiteiten en universiteitsfondsen.
Peter Bekink
In de rol van financieel en operationeel directeur ben ik in hoge mate verbonden met de groei van Flores.nl. Wij zijn erop gericht op onze klanten meer efficient en succesvol te laten opereren in hun markt.
Martin Drenth
Sinds ik op een goede dag in 2004 bij onze gezamenlijke klant de kamer van Victor in stapte met de vraag “zullen we samen een bedrijf beginnen?” en Victor deze vraag binnen 1/10de van een seconde beantwoordde met “Ja” heeft Flores mij niet meer losgelaten. Ik geniet met volle teugen van de dagelijkse portie nieuwe inspiratie die ik krijg van mijn collega’s en onze klanten.
Nuray Boerman
Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij Flores als office manager. Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zeer uitgebreid takenpakket. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie bij Flores. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Flores. Met mijn collega’s kan ik het, als enige vrouw, goed vinden. Er wordt enorm hard gewerkt maar er is tussendoor wel tijd voor een grapje.
Jamie Hannah
In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Glasgow met een BSc (Hons) in Computer Science en sindsdien werk ik als software ontwikkelaar. Ik heb vooral gewerkt op het gebied van document management, MS Office en Sharepoint oplossingen. Ik geniet van het vinden van een elegante en praktische oplossingen voor praktische problemen en het creëren van innovatieve software.
Ishtiaq Ahmad
Voordat ik bij Flores.nl kwam werken heb ik gewerkt op verschillende research instituten, o.a. CERN (the European Organization for Nuclear Research), Swammerdam Institute for Life Sciences – Universiteit van Amsterdam, Academisch Medisch Center (AMC) en de Universiteit van Groning.en Naast het ontwikkelen van software liggen mijn interesses in "computational analysis of high-throughput data" en "life-sciences data, bioinformatics, data analysis, statistical analysis and data acquisition".
Berry de Groot
Ik heb mijn master Informatica gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en daar deed ik onderzoek naar het vinden van custom memory allocators. Verder ligt mijn voorkennis vooral bij opensource systemen. Ik zie bij Flores grote mogelijkheden om mijn kennis te verbreden in windows systemen, met wandelende “windows woordenboeken” in het team.
Mitchel Hoedt
Momenteel studeer ik HBO Informatica aan Hogeschool InHolland te Haarlem. Hier werk ik vooral aan projecten die draaien om het maken van websites of kleine applicaties. Denk hierbij aan webshops, portfolio en informatieve sites.
Kristiaan Hillen
Sinds 2015 werk ik als consultant bij Flores.nl. De rode draad in mijn loopbaan als adviseur en projectmanager is IT. Ik ben een atypische IT-er met een achtergrond in organisatie psychologie. Gebruikersacceptatie en systeemsucces zijn het product van goed functionerende systemen, die processen en mensen ondersteunen. Om dat te bereiken moet je oog hebben voor alle vraagstukken en mogelijkheden in een organisatie. Dat vraagt resultaatgerichtheid, sensitief zijn voor politieke en bestuurlijke belangen, creativiteit en overtuigingskracht. Klanten krijgen met mij een consultant/projectmanager met beide benen op de grond, handen uit de mouwen en blik op de horizon.
Niels de Boer
In 2017 ben ik bij Flores.nl gaan werken. Ik heb Informatica aan de Hogeschool Inholland gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik als stagiair bij Flores onderzoek gedaan naar .NET Core als nieuw ontwikkelplatform van Microsoft met als focus de volwassenheid van het nieuwe platform en de nieuwe mogelijkheden. Ik ben ook onderdeel van het team dat Deinceps heeft ontwikkeld.
Jij?
Ben jij op zoek naar een baan in dit leuke team?
Kijk op onze vacature pagina