BG07

We add-on

We Plug-In

We Integrate

We Connect

We Build to Improve

BG06

Solutions

An intuitive search plugin for The Raiser’s Edge

Your corporate identity for all your office applications

Een donateurs- of ledenadministratie zonder gedoe

BG03

Partnerships

Silver Application Development

Technology Partner

Implementation Partner

We Build To Improve

Fundraising

Voor universiteitsfondsen, goede doelen en de culturele sector

STROOMLIJN UW FONDSENBEHEER EN VERGROOT DE WAARDE VAN UW DONATEURS

Bent u een charitatieve organisatie, een universiteitsfonds of beheert u alumni relaties? Bent u een culturele of maatschappelijke instelling? De kans is dan groot dat u aan fondsenwerving doet.

Fondsenwerving is een vak. Het zorgvuldig opbouwen en onderhouden van relaties met donateurs is veel meer dan platte sales. Het zijn complexe processen; persoonlijke aandacht, flexibiliteit in de omgang met donaties en financiën, en het up-to-date houden van donateursgegevens. Flores.nl stroomlijnt deze processen met een doeltreffende informatievoorziening die ondersteund wordt door optimaal ingerichte systemen, zodat u zich kunt concentreren op de waardevermeerdering van uw donateurs.

Flores.nl

Consultancy

Ons team van consultants is gespecialiseerd in de processen die spelen bij fundraising. Van het registreren van toezeggingen en donaties tot aan het communiceren met donateurs en het opsporen van potentiele donateurs. Zij kunnen u niet alleen helpen bij het automatiseren van uw fondsenwerving, maar ze kunnen u ook helpen om processen effectiever en efficiënter te maken. En tot slot helpen onze consultants met het zoeken naar innovatieve manieren om uw klantproces te verbeteren.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zorgen dat we de afgesproken functionaliteit en kwaliteit realiseren binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget. Een projectmanager van Flores.nl heeft zowel kennis van IT als van het domein, waardoor ze kunnen optreden als “meewerkend voorman”. Dat maakt onze projectmanagers bijzonder effectief.

Development

Ons team van developers is in staat om de functionaliteit van uw software naadloos aan uw behoeften te programmeren. Of het nu gaat om extra functionaliteit door middel van add-ons of plug-ins, of om integratie met andere systemen, het internet of zelfs met apps voor uw telefoon of tablet.

Partners

Flores.nl heeft partnerships met leveranciers die software leveren voor de not-for-profit sector. Wij zijn gecertificeerd technology partner van Blackbaud, partner van Cherry-T, maar ook van Aluminate die software maken voor alumni portals. Flores.nl helpt ook de start-up donpl met een fondsenwervingstoepassing voor kleine en middelgrote stichtingen en verenigingen.