BG07

We add-on

We Plug-In

We Integrate

We Connect

We Build to Improve

BG06

Solutions

An intuitive search plugin for The Raiser’s Edge

Your corporate identity for all your office applications

Een donateurs- of ledenadministratie zonder gedoe

BG03

Partnerships

Silver Application Development

Technology Partner

Implementation Partner

We Build To Improve

CRM

Voor commerciele organisaties en not-for-profit organisaties

OPTIMALISEER UW SERVICE, VERGROOT DE WAARDE VAN UW KLANTEN EN NEEM GEFUNDEERDE BESLISSINGEN

Is uw organisatie zaakgestuurd, klantgestuurd, staat de klant centraal of werkt u klantgericht? In al die gevallen doet u zeer waarschijnlijk aan customer relations management en gebruikt u een CRM-systeem.

Optimaliseer uw service, vergroot de waarde van uw klanten en neem gefundeerde beslissingen met uw CRM systeem. CRM is volgens ons meer dan een database met alle namen van uw klanten. CRM is het beheren en beheersen van complexe klantprocessen, klantcontacten en klantgegevens in relatie tot uw diensten of producten. Dat kan alleen wanneer uw CRM-systeem en uw bedrijfsprocessen perfect matchen.

Flores.nl

Consultancy

Ons team van consultants helpt u om uw klantprocessen te optimaliseren en een CRM-systeem te ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zorgen dat we de afgesproken functionaliteit en kwaliteit realiseren binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget. Een projectmanager van Flores.nl heeft zowel kennis van IT als van het domein, waardoor ze kunnen optreden als “meewerkend voorman”. Dat maakt onze projectmanagers bijzonder effectief.

Development

Ons team van developers is in staat om de functionaliteit van uw software naadloos aan uw behoeften te programmeren. Of het nu gaat om extra functionaliteit door middel van add-ons of plug-ins, of om integratie met andere systemen, het internet of zelfs met apps voor uw telefoon of tablet.

Partners

Wij zijn Microsoft Partner (Microsoft Dynamics CRM) en Blackbaud Technology Partner (BB CRM).

Voorbeelden van projecten