BG07

We add-on

We Plug-In

We Integrate

We Connect

We Build to Improve

BG06

Solutions

An intuitive search plugin for The Raiser’s Edge

Your corporate identity for all your office applications

Een donateurs- of ledenadministratie zonder gedoe

BG03

Partnerships

Silver Application Development

Technology Partner

Implementation Partner

We Build To Improve

Corporate Identity

Voor professionele organisaties met een eigen huisstijl

AL UW OFFICE APPLICATIES AUTOMATISCH CONFORM UW HUISSTIJL

U heeft geïnvesteerd in het ontwerpen van een logo, kleurenpallet, een lettertype, etc. En op uw website, briefpapier en visitekaartjes zorgt uw huisstijl voor herkenning bij uw klanten. Maar waarschijnlijk komt het u bekend voor: brieven, presentaties of e-mail met afwijkende huisstijlelementen, teksten en inhoud. Dat kost vaak veel tijd en ergernis om aan te passen. Of erger nog: uw zorgvuldig ontwikkelde huisstijl heeft minder rendement, omdat de inconsequenties of fouten gewoon naar uw klanten worden doorgestuurd.

Flores.nl vindt dat uw gekoesterde huisstijl maximaal moet renderen door hem overal en altijd consequent toe te passen zonder gedoe. Want uw huisstijl versterkt uw merk en vergroot de herkenbaarheid bij uw klanten.

Flores.nl

Flores zorgt dat al uw documenten en email automatisch in uw eigen huisstijl zijn opgemaakt. Of het nu een reply is op een email, of u nu een financieel overzicht maakt in Excel en dat in een rapportage in Word plakt, of een PowerPoint presentatie voor een congres of offertepresentatie. Flores heeft daarvoor “The Gaia Suite” ontwikkeld. Een modulair pakket met handige en tijdbesparende plug-ins voor het Microsoft Office pakket.

Makkelijk vooraf gedefinieerde sjablonen selecteren, dialoogvensters waarin u standaard onderdelen van uw document kunt invoeren of kiezen, tekst snippits om veel gebruikte teksten niet steeds opnieuw te hoeven typen, logo toggle zodat u altijd het juiste logo plaatje gebruikt, een printer wizard die verspilling van papier voorkomt, en koppeling met uw adresboek of CRM.

Voor meer informatie over The Gaia Suite klikt u hier