BG07

We add-on

We Plug-In

We Integrate

We Connect

We Build to Improve

BG06

Solutions

An intuitive search plugin for The Raiser’s Edge

Your corporate identity for all your office applications

Een donateurs- of ledenadministratie zonder gedoe

BG03

Partnerships

Silver Application Development

Technology Partner

Implementation Partner

We Build To Improve

Flores

flores.nl

Voor wie werken wij

Ons Team

Victor Heijke
Victor HeijkeCEO / Partner
Als jonge hond met het programmeren reeds vroeg in de vingers richtte ik Flores.nl op. Nu zoveel jaren later ben ik meer met klantenrelaties en sales bezig. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en stroop ik af en toe de mouwen op om onze programmeurs te helpen met coderen. Daarnaast zorgt mijn persoonlijke passie voor- en interesse in de not-for-profit sector dat ik regelmatig optreedt als consultant en/of projectmanager bij universiteiten en universiteitsfondsen.
Peter Bekink
Peter BekinkCFO / Partner
Al meer dan 20 jaar ben ik betrokken vanuit verschillende rollen in allerlei veranderingen in organisaties. Veelal gaan veranderingen gepaard met investeringen in technologie. Vaak ook gedreven door technologische vernieuwing. Sinds 2009 ben ik betrokken bij Flores en sinds 2012 als Partner verantwoordelijk voor commerciële en financiële zaken. Meewerken en vormgeven aan de ambitie van Flores houdt mij dagelijks bezig.
Martin Drenth
Martin DrenthConsultant / Partner
Sinds ik op een goede dag in 2004 bij onze gezamenlijke klant de kamer van Victor in stapte met de vraag “zullen we samen een bedrijf beginnen?” en Victor deze vraag binnen 1/10de van een seconde beantwoordde met “Ja” heeft Flores mij niet meer losgelaten. Ik geniet met volle teugen van de dagelijkse portie nieuwe inspiratie die ik krijg van mijn collega’s en onze klanten.
Toon Michel
Toon MichelDeveloper
Bij al mijn werk was kantoorautomatisering de rode draad. Vanuit totaal verschillende rollen heb ik steeds met kantoorautomatisering gewerkt en ik treed nu op als huisstijl- en office-consultant voor Flores. Dit betekent dat ik betrokken ben bij gehele huisstijlimplementatieprojecten met en zonder ons product Corporate Identity Framework. Daarnaast ben ik ook regelmatig inzetbaar bij implementaties van het fundraisingpakket The Raiser’s Edge.
Nuray Boerman
Nuray BoermanOfficemanager
Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij Flores als office manager. Het is een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en zeer uitgebreid takenpakket. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie bij Flores. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Flores. Met mijn collega’s kan ik het, als enige vrouw, goed vinden. Er wordt enorm hard gewerkt maar er is tussendoor wel tijd voor een grapje.
Jamie Hannah
Jamie HannahDeveloper
In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Glasgow met een BSc (Hons) in Computer Science en sindsdien werk ik als software ontwikkelaar. Ik heb vooral gewerkt op het gebied van document management, MS Office en Sharepoint oplossingen. Ik geniet van het vinden van een elegante en praktische oplossingen voor praktische problemen en het creëren van innovatieve software.
Ishtiaq Ahmad
Ishtiaq AhmadDeveloper
Prior to joining Flores family of engineers, I have been working in academic and research institutes. CERN (the European Organization for Nuclear Research), Swammerdam Institute for Life Sciences – University of Amsterdam, Academic Medical Center (AMC) and University of Groningen are a few such research institutes.
Other than software development, my expertise includes: computational analysis of high-throughput data, life-sciences data, bioinformatics, data analysis, statistical analysis and data acquisition.
Berry de Groot
Berry de GrootDeveloper
Ik heb mijn master Informatica gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en daar deed ik onderzoek naar het vinden van custom memory allocators. Verder ligt mijn voorkennis vooral bij opensource systemen. Ik zie bij Flores grote mogelijkheden om mijn kennis te verbreden in windows systemen, met wandelende “windows woordenboeken” in het team.
Mitchel Hoedt
Mitchel HoedtDeveloper
Momenteel studeer ik HBO Informatica aan Hogeschool InHolland te Haarlem. Hier werk ik vooral aan projecten die draaien om het maken van websites of kleine applicaties. Denk hierbij aan webshops, portfolio en informatieve sites.

Vacatures

Vacature: Office 365 / SharePoint / Dynamics ontwikkelaars

november 30th, 2015|0 Comments

Wij zoeken mensen met technische kennis op het gebied van: Office 365 en/of Office Development SharePoint Dynamics CRM Binnen deze gebieden zoeken we mensen die de verschillende onderdelen hierin kunnen inrichten, beheren en die [...]

Vacature: Web / Windows Developer

november 30th, 2015|0 Comments

We zoeken enthousiaste C# ontwikkelaars die in kleine teams kunnen werken, maar die het ook aandurven alleen projecten op te pakken. Je komt bij Flores en haar klanten niet altijd in een gespreid bedje, [...]